Меню
Изтегли албум English
Начало Местоположение

Местоположение

Жилищен комплекс “Belgravia Apartments” е разположен в един от елитните райони на гр. София - район Лозенец, м. Витоша ВЕЦ Симеоново - зона с преобладаващо ново строителство, тиха и комфортна среда на живот.

Бързият автомобилен достъп до бул. Симеоновско шосе и бъдещото продължение на ул.Ангел Каралийчев, осигуряващо директна връзка до бул.Черни връх, правят локацията с бърза комуникация до редица обществено-обслужващи обекти, както и до центъра на града, а 3 минутното пешеходно разстояние от предстоящата за реализиране нова Метростанция ще превърне комплекса в предпочитан избор на множеството почитатели на скоростния транспорт за бързо придвижване до всички точки в града. В радиус от 5-10 минути пеша на разположение са редица частни и общински детски градини, училища, университети, супермаркети и аптеки.

Разположението на комплекса спрямо околните бъдещи, строящи се и съществуващи сгради му осигурява охолни отстояния и обширно пространство без засенчвания, както и гарантирани гледки към Витоша и градския пейзаж на София. Имотът, в който е разположена сградата е с лице към улици на северозапад, североизток и изток. На юг граничи със съседни имоти и калкан на съществуваща сграда. Пешеходният и автомобилният достъп до имота се осъществяват от североизток и изток. Подходът към подземния гараж е реализиран чрез две покрити рампи: една в североизточната част на сградата и една - в източната. Входовете на сградата се намира от североизточната и източната страна на сградата.

 

Районът предлага спокойна среда на обитаване, далеч от шума и динамиката на пътните артерии. В непосредствена близост са и множество места за спорт, отдих и здравословен начин на живот, като на броени метри е и предстоящ за изграждане и облагородяване голям градски парк.

Предстоящият за реализация последващ проект “Belgravia Park Residence” ще бъде допълнителен щрих в облагородяването на околната среда, като целта е да се постигне уредена, благоустроена и комфортна среда, която да има хомогенно архитектурно звучене и да дава първокласно усещане за качество на живот.

Предстоящите за реализиране в близките 2-3 години редица благоустройствени и инфраструктурни подобрения в района, превръщат „Belgravia Apartments” в проект с изключителен потенциал за един от най-предпочитаните за живот премиум комлекси в гр.София.

 

В близост
НОВИ МЕТРОСТАНЦИИ УЧИЛИЩА / ДЕТСКИ ГРАДИНИ ВИТОША ПЛАНИНА